IN JOUW KRACHT OP JOUW MANIER
Je kunt het verst komen, als je het zelf doet. Wij zijn er om je te ondersteunen, je uit te dagen en handvatten te bieden, maar jij doet het uiteindelijk zelf. In jouw kracht, op jouw manier. Je krijgt alle ruimte om te oefenen in het gebruiken van je intuïtie en het begeleiden van jezelf bij het oplossen van blokkades en vraagstukken.

Image Caption Hover Alt

PRAKTISCH TOEPASBAAR
Ons werk is erop gericht dat je zelf praktisch en concreet je leven kunt veranderen. Je leert trucjes, tips en oefeningen die je bewust in kunt zetten in je dagelijks leven. We lossen de oorzaak van het patroon op én het patroon zelf, waardoor je automatisch anders gaat reageren en handelen. Je merkt hierdoor meteen een concrete verandering in je dagelijks leven.

Image Caption Hover Alt

ZELF DOEN, SAMEN
We werken in een kleine groep (max 8 deelnemers). Daardoor is er veel aandacht voor individuele processen én voor de groep. Je profiteert bovendien van de ondersteuning van de andere deelnemers, die allemaal met vergelijkbare stappen bezig zijn en je oefent onderling.

Image Caption Hover Alt

EIGENAARSCHAP
Om echte stappen te kunnen zetten in je ontwikkeling, moet jij daar zelf voor kiezen, niet alleen mentaal maar met heel je wezen (of ook wel vanuit je hart). Dit betekent dat je helemaal de verantwoordelijkheid neemt voor jouw keuzes. Dat jij het beheer neemt over je eigen emoties en jouw pijn. En daarmee ook voor de heling daarvan.

Image Caption Hover Alt

LICHAAM
Wij werken met het fysieke lichaam als instrument: je lichaam geeft signalen om je bewust te maken van alles waar aan te werken is. Je lichaam wijst je de weg naar bewustwording en heling. Door naar je lichaam te leren luisteren kun je dat ook realiseren. Je bent bovendien niet voor niets een mens hier op aarde: je mag leren om jouw licht hier te leven, in je lichaam.

Image Caption Hover Alt